Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівщина орієнтується на розвиток сімейних ферм і дрібних господарств

Належна підтримка дрібного товаровиробника підсилить та відродить фермерські господарства на теренах Львівщини. На це звернув увагу в.о. першого заступника голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський під час брифінгу, що відбувся за результатами регіональної наради з питань підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у 2015 році, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Область робить ставку на розвиток малих фермерських господарств. Для цього у нас є всі передумови. Цьому сприяють культура, відповідний ландшафт та густота населення. У людей є наснага працювати та вікові традиції роботи на селі», - розповів він.

Ростислав Замлинський також звернув увагу, що в області прийнята програма підтримки та розвитку агропромислового комплексу на 2013 – 2015 роки, на фінансування якої передбачено 6 млн. грн. Окрім цього, на рівні місцевих бюджетів цьогоріч для аграрного сектору також закладено ще близько 2,8 млн. грн.

«Для залучення додаткових коштів ми активно працюємо із представниками міжнародних технічних організацій, які діють на теренах Львівщини. Наша мета – мультиплікувати кращий світовий досвід», - сказав в.о. першого заступника голови ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ