Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Бєлавіа" може припинити польоти в Україну з 29 березня

Білоруська авіакомпанія "Бєлавіа" повідомила про можливе припинення польотів в Україну з 29 березня. Про це йдеться в повідомленні компанії на сторінці в Facebook.

"Станом на 17.00 27 березня 2015 року авіакомпанія "Бєлавіа" не отримала дозвіл від авіаційної влади України на виконання регулярних рейсів за маршрутом Мінськ-Київ-Мінськ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, "Бєлавіа" в повній відповідності з Угодою між Урядом Республіки Білорусь та Урядом України про повітряне сполучення, підписаною 17 липня 1995 року в Мінську, виконує протягом багатьох років польоти за маршрутом Мінськ-Київ-Мінськ.

"Напередодні сезону ІАТА "Літо-2015" авіакомпанія направила запити на дозвіл польотів до Державіаслужби України. Відповіді немає. Білоруська авіаційна влада видала дозвіл на польоти "Міжнародним авіалініям України", - повідомляє компанія.

"Можливе повне припинення польотів між Білоруссю та Україною з 29 березня 2015 року. Відповідальність лежить на українській стороні", - підсумували в білоруській компанії.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ