Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Патріарх Філарет нагородить волонтерів медалями "За жертовність і любов до України"

У понеділок, 30 березня, о 10:30 у приміщенні Синодальної зали Київської Патріархії (резиденції) Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет проведе зустріч з учасниками однієї з найактивніших волонтерський організацій України "Батальйон небайдужих", які допомагають Збройним силам України і мирним мешканцям Донбасу та нагородить їх церковними медалями "За жертовність і любов до України". Повідомили у прес-службі УПЦ КП.

"Батальйон небайдужих" - це неформальна спільнота громадських активістів і парафіян Української Православної Церкви Київського Патріархату із Полтави, які вже рік активно допомагають військовим, які боронять незалежність України на Донбасі.

Центром для збору пожертв та гуманітарної допомоги "Батальйону небайдужих" став Успенський собор УПЦ Київського Патріархату у Полтаві.

Більшість активістів "Батальйону" це дівчата та жінки, які доставляють гуманітарні вантажі навіть на передову. У нагородженні візьме участь Архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір, які опікується "Батальйоном небайдужих".

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ