Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Проти Бочковського порушили чотири нові справи, - адвокат

Проти екс-голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського порушили чотири нові кримінальні справи. Про це заявив адвокат Бочковського Ігор Федоренко в ефірі телеканалу "Інтер".

Він також підтвердив, що на цей час Бочковський перебуває в міліції: "Телефонував слідчий, який був на суді, і сказав, що пан Бочковський перебуває в приміщенні МВС України на вулиці Богомольця, 10".

Федоренко робить невтішний прогноз щодо справи свого підзахисного.

"Планується проведення слідчих дій за новими кримінальними справами. Запропонував мені взяти із собою 4 нові комплекти документів для того, щоб можна було підтвердити свої повноваження. З цього я роблю висновок, що з'явилося якихось чотири нові справи. На мою думку, реалізується найгірший сценарій", - сказав адвокат.

Нагадаємо, 25 березня під час засідання Кабміну було затримано голову ДСНС Сергія Бочковського і його першого заступника Василя Стоєцького. Їх підозрюють в організації корупційної схеми тендерної закупівлі пально-мастильних матеріалів у компаній за завищеними цінами.

Печерський суд 27 березня вирішив не застосовувати запобіжний захід для Бочковського, тому чиновника доведеться відпустити з-під варти через 72 години після затримання - 28 березня близько 12.00.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що прокуратура відкликала клопотання про арешт колишнього глави ДСНС Сергія Бочковського, щоб розширити його. За його словами, суд отримає нове клопотання про арешт Бочковського вже в суботу вранці.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ