Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Філатов на мітингу в Дніпропетровську: ми вичистили бандпідпілля і не брали хабарів

У Дніпропетровську на центральній площі Героїв Майдану у суботу ввечері під зливою відбувається мітинг «За єдність країни» та концерт, анонсований командою екс-голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського.

За даними організаторів, у заході бере участь кілька тисяч людей, як дніпропетровці, так і жителі сусідніх Запорізької, Донецької, Харківської, а також Одеської областей.

Сцену для виступів встановили на місці, де трохи більше року тому стояв пам’ятник Володимирові Леніну.

У руках учасники тримають синьо-жовті прапори, плакати з назвами міст, звідки приїхали. Незадовго до початку зібрання організатори роздавали глядачам синьо-жовті кульки та прапорці.

Виступаючи зі сцени, народний депутат України Борис Філатов заявив, що одним із основних досягнень дніпропетровської команди є недопущення в регіоні подій, які були в Донецьку та Луганську.

«Ми не допустили, щоб на наших вулицях вибухали бомби, як це відбувається в Харкові та Одесі. Ми вичистили все бандпідпілля і всім колаборантам і зрадникам нашої країни ми купили квитки в один кінець. Хай вони живуть там, де їм подобається, або не живуть взагалі», – додав він.

Говорячи ж про недоліки роботи дніпропетровської команди, Філатов заявив: «Ми не змогли перемогти корупцію, але бачить Бог і знає кожен із вас, що ми не крали, не брали хабарів і не розсаджували на «хлібні» посади своїх родичів. Ми не змогли покращити добробут наших людей, на жаль, хоча ми намагались».

Депутат також став на коліна, дякуючи «солдатам і офіцерам, волонтерам і добровольцям, лікарям і медсестрам, вчителям, старим і молоді».

Захід завершується концертом за участі Руслани Лижичко, гурту «Брутто» та інших виконавців.

За даними з міського управління міліції, в охороні правопорядку на заході задіяли понад 800 правоохоронців.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ