Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Керченській переправі у черзі – понад п'ять тисяч машин

Керченська переправа відновила роботу після шторму, через який напередодні скасували рух поромів через Керченську протоку. Як повідомили у «Єдиній транспортнії дирекції», штормове попередження скасували, курсує пором «Глюкофілоуса».

На даний момент у порту «Кавказ» своєї черги на пором очікують близько 750 легкових машин і 60 вантажних автомобілів, у порту «Крим» – 15 вантажних автомобілів.

З боку Краснодарського краю на вантажній лінії зареєстровано 1738 вантажівок. З них 358 вантажних машин очікують відправки за маршрутом порт Новоросійськ – Керченський морський торговельний порт, 1380 вантажних автомобілів – за маршрутом порт Кавказ – порт Крим.

З боку Криму зареєстрована 441 вантажівка. На маршруті Керченський морський торговельний порт – порт Новоросійськ у черзі стоять 97 вантажних машин, на маршруті порт Крим – порт Кавказ – 344 вантажних автомобілів.

Як повідомлялось, 28 березня у Керченській протоці було оголошене штормове попередження. Сила вітру складала 16 метрів на секунду, пориви сягали 20 метрів на секунду.

Крим. Реалії

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ