Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юні хокеїсти Львівщини вдруге вибороли звання чемпіонів України

1/2
27-28 березня на льодовій арені м. Новояворівська Яворівського району відбулися завершальні календарні матчі чемпіонат України хокею сезону2014-2015 рр. серед юнаків 2001-2002 р.н. Львівська команда «Галицькі Леви» (U-14) приймала ровесників зі столиці України - київський «Сокіл» (U-14), повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

Вихованці Михайла Чіканцева вдруге виявилися найкращими в Україні у своїй віковій групі, перемігши свого основного та принципового опонента з рахунком 4:2 та 5:3 відповідно.

Відразу після завершення поєдинків відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів чемпіонату України з хокею, участь у якій взяли начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода та голова федерації хокею Львівщини Микола Романюк.

Микола Романюк підкресливши високий рівень київського «Сокола», зауважив, що «Галицькі Леви» на даний момент є найкращою командою України, на яку наразі чекають також заключні матчі Чемпіонату Польщі й представницький міжнародний турнір «Easter Cup-2015», що відбудеться у чеському місті Мост.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ