Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Костянтин Стогній - міністр внутрішніх справ та надзвичайних ситуацій тіньового "Кабміну"

До складу так званого тіньового "Кабміну" опозиції увійшли представники сфери ЗМІ Костянтин Стогній, Вадим Рабинович та Євген Мураєв. Про це повідомив сайт "Опозиційного блоку"

«Опозиційним прем'єром буде Борис Колесніков. Наталія Королевська стане віце-прем'єром з соціальної політики і пенсійної реформи. Віце-прем'єр Вадим Рабинович буде забезпечувати контроль над діяльністю правоохоронних органів. Костянтин Грищенко - міністр закордонних справ. Євген Мураєв - міністр економічного розвитку і торгівлі. Михайло Папієв - міністр соціального забезпечення, а Костянтин Стогній - міністр внутрішніх справ та надзвичайних ситуацій. Про інших членів опозиційного уряду ви дізнаєтеся на презентації», - сказав Олександр Вілкул.

«Сьогоднішній уряд абсолютно недієздатний. Тому на основі європейської практики ми створюємо опозиційний уряд, який буде розробляти законопроекти та ініціювати конкретні кроки з виведення країни з кризи і соціального захисту українців. Це стосується індексації зарплат і пенсій до реального рівня інфляції, зниження тарифів на житлово-комунальні послуги, відновлення промислових підприємств, забезпечення українців робочими місцями тощо. Необхідно створювати умови, щоб в Україні налагодилося нормальне життя», - підкреслив Олександр Вілкул.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ