Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У кожному районі Львова буде координатор від «Народного Контролю», – Веремчук

Голова депутатської групи «Народний Контроль» Львівської міської ради Валерій Веремчук разом з активістами взяв участь в обговорені результатів громадської оцінки антикорупційної політики України. Автори зустрічі міжнародна організація Transparency International. Про це повідомила прес-служба депутатської групи.

Валерій Веремчук переконаний: «Поки кожен громадянин не почне контролювати, як його особисті податки використовуються, що за них ремонтується – доти у чиновників буде спокуса з цих податків щось собі запхати в кишеню».

Відтак, у кожному районі Львова буде координатор від «Народного Контролю», який разом з мешканцями слідкуватиме, аби за виділені у бюджеті міста кошти було зроблено заплановане.

Додамо, телефонні номери координаторів «Народного Контролю» можна знайти на дошках оголошенням у житлових будинків або зателефонувавши на гарячу лінію «Народного Контролю».

Також Валерій Веремчук закликає усіх охочих долучатися до «Народного Контролю».

«Я переконаний, що з корупцією, яка вже вкоренилася в свідомості людей ми можемо з вами успішно боротися. Інакше – це просто розвалить нашу державу», – наголосив Валерій Веремчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ