Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові почали масштабну кампанію боротьби з волонтерами-шахраями

Львівські активісти Бойкотного руху почали масштабну кампанію проти волонтерів-шахраїв, які збирають по маршрутках кошти на лікування дітей та на потреби АТО. Як розповів в коментарі Гал-інфо громадський активіст, координатор Економічного бойкотного руху Олег Радик, найближчим часом в громадському транспорті з’являться наліпки-попередження про шахраїв.

За його словами, активісти вже звернулися до управління транспорту Львівської міської ради та перевізників з проханням посприяти розміщенню таких наліпок у маршрутках.

Окрім того, такі наліпки мають намір розмістити і в іншому громадському транспорті – трамваях та тролейбусах.

«Молодь та людей середнього віку ми поінформуємо про шахраїв через телебачення та Інтернет. Сьогодні ми разом із ГО «Галицька фортеця» звернулися до представників духівництва всіх конфесій у Львові, щоб вони допомогли через церкви поінформувати про шахраїв людей старшого покоління. Люди мають зрозуміти, що справжні волонтери не ходять із скриньками по маршрутках та не стоять на перехрестях», - сказав Олег Радик.

Окрім того, в соціальних мережах вже з’явилися інструкції, як громадяни повинні поводитись коли зустрічають псевдо волонтера.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ