Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Служба автодоріг Львівщини оголосила тендери на 139 млн грн. Перелік

Цього року на Львівщині на ремонт доріг планують витратити 139, 13 млн грн з обласного бюджету. За ці гроші в області планують відремонтувати 42 об’єкти у різних районах.

Виконувач обов’язків директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Надія Ситник у коментарі Гал-інфо розповіла, що одержувач коштів, Служба автомобільних доріг у Львівській області, оголосила тендери на всі об’єкти, почався прийом тендерних пропозицій.

«Тендери оголошені вчасно, як і було заплановано, майже на всі об’єкти, які фінансуватимуть з обласного бюджету. Винятком є лише об’єкти у Миколаївському районі. Їх фінансуватимуть спільно з обласного бюджету і бюджетів місцевих рад. То ж наразі триває узгодження кошторисів», - сказала вона.

Також, зазначила керівник департаменту, на ремонти доріг Львівщині цього року виділять кошти з державного бюджету. Втім, остаточну суму наразі назвати важко. Йдеться про понад мільярд гривень.

Додамо, що як повідомили раніше львівські ЗМІ, Служба автомобільних доріг у Львівській області 16 березня оголосила вісім відкритих торгів на закупівлю поточного ремонту доріг, очікуваною вартістю понад 1 млрд 19 млн грн коштом держбюджету. Про це йдеться у Віснику державних закупівель.

Найбільше коштів з держбюджету, майже 435 млн грн, дорожники готові витратити на ремонт дороги Львів-Тернопіль. Ще 198 млн грн – очікувана вартість поточного ремонту дороги Львів-Самбір-Ужгород. На дорогу Броди-Тернопіль готові витратити майже 112 млн грн.

Очікувана вартість поточного ремонту інших доріг:

- Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква (2 тендери) – 139,9 млн грн,

- Куровичі-Рогатин – 57,7 млн грн,

- Броди-Червоноград – 46,8 млн грн,

- КПП “Смільниця” – Старий Самбір – 30,7 млн грн.

Відкриття пропозицій учасників даних торгів відбудеться 15-22 квітня. Ремонт планують проводити у 2015-2016 рр.

Надія Ситник також розповіла, що в середині квітня будуть оголошені ще тендери на виконання робіт коштом державного бюджету. Йдеться про дороги Львів-Червоноград у волинському напрямку, різні відтінки дороги Львів-Тернопіль, Яворів-Рава-Руська, Київ-Чоп тощо. 



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ