Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Під час матчу у Львові між збірними України та Латвії правопорядок охоронятимуть понад 700 міліціонерів.

Під час матчу у Львові між збірними України та Латвії правопорядок охоронятимуть понад 700 міліціонерів. Повідомили Гал-інфо в прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

31 березня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться товариський футбольний матч національної збірної України з командою Латвії, під час якого громадський порядок забезпечуватимуть працівники міліції Львівщини у посиленому режимі. Очікується присутність понад 25 тисяч вболівальників.

Під час гри національної збірної України з командою Латвії охорону громадського порядку забезпечуватимуть понад 700 правоохоронців, як у чаші стадіону так і довкола нього. До них можна звернутись у випадку, якщо ви стали очевидцем або жертвою злочину, побачили небезпечний або підозрілий предмет, або щось інше, що на вашу думку може загрожувати громадському спокою. 

З Для забезпечення безпеки дорожнього руху, а також для вільного пересування вболівальників до стадіону, Державтоінспекція звертається до водіїв із проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також не паркувати автомобілі на тротуарах прилеглих до стадіону вулиць.

Львівські правоохоронці закликають уболівальників поводитися цивілізовано, ставитися толерантно до оточуючих, не порушувати громадський порядок та сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій по охороні правопорядку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ