Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оголошено конкурс на найкращу ідею пам'ятника Героям Небесної Сотні у Бродах

Оголошено відкритий конкурс на визначення найкращої ідеї пам'ятника Героям Небесної Сотні у місті Броди Львівської області.Пам'ятник буде встановлено у сквері імені Героїв Майдану по вул. Коцюбинського,біля Бродівського педагогічного коледжу імені М. Шашкевича. Повідомив Роман Яремович, голова оргкомітету. пам'ятника(монумента) «Небесній Сотні»

Мета конкурсу – визначити найкращу ідею містобудівного та архітектурного рішення пам'ятника Небесної Сотні за участі широких верств учасників в межах скверу імені Героїв Майдану, з числа поданих, згідно з умовами Конкурсу та використання цього проекту для подальшої реалізації. Завдання конкурсу - знайти форму художнього відображення й віднайти урбаністичне та архітектурно-просторове рішення щодо увічнення: - історичних подій і їх учасників, що мали місце протягом грудня 2013 року - лютого 2014 року; -пам'яті про загиблих Героїв Небесної Сотні.

З питань проведення конкурсу, отримання програми та умов конкурсу і вихідних даних для проектування звертатися до голови оргкомітету Романа Яремовича за телефоном 050 73 06 374 (e-mail: [email protected] ), у загальний відділ Бродівської міської ради за адресою: м. Броди, вул. пл. Ринок 20, тел.(03266) 44035, начальник відділу - Приступа Оксана Олегівна.

Також всі матеріали конкурсу розміщені на офіційному сайті Бродівської міської ради http://mrbrody.net у рубриці «Актуальне». Пропозиції приймаються до 31 липня 2015 року.

Попередня реєстрація бажаючих взяти участь у конкурсі не проводиться. За отримання конкурсної документації реєстраційний внесок учасниками конкурсу не сплачується.

Для виплати грошової винагороди переможцю конкурсу встановлено преміальний фонд 7000 (сім тисяч) гривень.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ