Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде марафон миру

7 квітня в нашому місті відбудеться соціальний проект «МАРАФОН МИРУ» в рамках Всеукраїнського спортивно-оздоровчого проекту «МИР», приуроченого до Всесвітнього дня здоров’я, що, за ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я святкується у більш, як 150 країнах світу з 1948 року. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Акція проходитиме одночасно у 22 містах України. У Львові захід проходитиме у три етапи: символічний Марафон миру, флеш-моб «РУХАНКА» та встановлення унікального рекорду сучасності.

До участі у Марафоні миру запрошені керівництво міста та області, громадські діячі, представники дипломатичних установ та міжнародних організацій, журналісти, діячі культури та ін. Всі інші охочі можуть пройти попередню реєстрацію (тел. 067-74-03-510, [email protected] (Наталя).

У флеш-мобі та встановлені рекорду можуть взяти участь усі охочі, організатори найбільше сподіваються на активність учнів, студентів та молоді.

Розклад заходу

15:30-17:00 – реєстрація учасників марафону (пл. Ринок, центральний вхід в Ратушу); Реєстрація: 067-74-03-510, [email protected] (Наталя)

17:10 – старт марафону (пл.. Ринок);

17:30 – фініш марафону (площа перед ЛНУ ім.. І. Франка);

17:35– привітальне слово від організаторів, керівництва міста та області, гостей;

18:00 -початок встановлення рекорду;

18.30 - проведення флеш-мобу «Руханка» (виставлення «живих» слів, ланцюг єдності).

Місце проведення – пл.. Ринок (старт Марафону), площа перед ЛНУ ім.. І. Франка (фініш Марафону, флеш-моб «Руханка», встановлення рекорду).

Маршрут марафону – площа Ринок – вул. Беринди – пр.. Свободи (перетин) – вул. Дорошенка – вул. Костюшки – вул.. Листопадового Чину – площа перед ЛНУ ім.. І. Франка.

Реєстрація: 067-74-03-510, [email protected].

Координатор проекту – Місяйло Володимир Васильович, тел. 097-845-06-20, [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ