Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Туристичний потенціал Львова представлять в Баку

Завдяки тісній співпраці Львівської міської ради з «Турецькими авіалініями», Львів матиме змогу представляти туристичний потенціал на найбільшій спеціалізованій події туристичної індустрії Азербайджану і всього Кавказького регіону «AITF 2015» (2-4 квітня, м. Баку). Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Співпраця бізнесу та влади - невід’ємна складова активного розвитку туристичноїгалузі. Одним з найвдаліших прикладів такої взаємодії є співпраця міської ради з Турецькими авіалініями. У партнерстві з авіалініями вже було реалізовано чимало успішних проектів, сподіваюсь, що буде реалізовано не менше й в майбутньому. Спільне представлення на туристичних виставках є чудовою платформою дляконсолідації зусиль гравців туристичного кластеру заради досягнення спільного результату», - зазначила Галина Малець, начальник управління туризму Львівської міської ради.

Довідка.

Львів вже вдруге братиме участь у міжнародній туристичній виставці «AITF». Це знакова подія, активно прогресуючого туристичного ринку Азербайджану, яка щорічно збирає на одному майданчику велику кількість учасників і відвідувачів з різних країн світу.

AITF закріпила за собою статус провідної міжнародної виставки Кавказького регіону і відображає загальну картину сучасного туристичного ринку, створюючи міцну платформу для азербайджанських і зарубіжних експертів, які демонструють останні тенденції в сфері подорожей, ділового туризму, лікувального та ексклюзивного відпочинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ