Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Рефат Чубаров: ми повинні готуватися до відкритої війни Росії проти України

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в ефірі “5 каналу” висловив думку, що Україна повинна готуватися до відкритого вторгнення Росії.

“Я один з тих людей, які закликають готуватися до найгіршого. Ми маємо готуватися до відкритої війни Росії проти України”, - Р.Чубаров.

“Якщо ми помиляємося в своїх прогнозах, то принаймні ми будемо готові, якщо ми не помилимося”, - зазначив лідер кримських татар.

Нагадаємо, 18 березня 2014 року президент РФ В.Путін підписав закон про прийняття Криму і Севастополя до складу Російської Федерації. Напередодні у Криму відбувся “референдум” про статус Криму після чого у Верховній Раді АРК прийняли постанову “Про незалежність Криму”.

14 вересня в анексованому РФ Криму відбулися “вибори” за російським законодавством в “Державну раду”, а в Севастополі — в “законодавчі збори” міста. Головою Ради міністрів анексованого Криму було призначено Сергія Аксьонова, спікером ради Криму став Володимир Константинов. СБУ відкрила проти них кримінальне провадження.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ