Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

18 червня львів’яни зможуть політати на безпілотниках

18 червня у Львові відбудеться перша конференція із робототехніки R0boСamp2016. Серед цікавинок заходу – перегони на безпілотних літальних апаратах, виставка винаходів та лекції від метрів української розробки. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Подія збере винахідників зі всієї країни. Учасники конференції обговорять проблеми, що стоять перед винахідниками: від ідеї пристрою до збору грошей на промислову лінію для масового виробництва. 

Під час конференції також відбудеться виставка ІоТ та hardware-проектів. Крім промислових речей, таких як робот для глибоководних робіт чи роборука, будуть представлені винаходи, котрі вже років через п'ять з'являться у наших помешканнях: розумні вазони, кавоварки тощо. Також на виставці будуть технічні пристрої для порятунку життя – наприклад, система термінового виклику аварійних служб у разі автомобільної аварії.

У рамках виставки відбудуться й змагання на квадрокоптерах. Аби підтвердити свою майстерність, учасники перегонів повинні здолати смугу перешкод. Найшвидший пілот отримає відзнаку. Усі, хто не має власного квадрокоптера, зможуть політати на одному з дронів організаторів події.

«Древній Львів знаходиться на хвилі інновацій. Саме в нашому місті розроблялися одні з перших в Україні 3D-принтерів. Сьогодні Львів є серед лідерів будування українських безпілотних апаратів. Саме тому місто Лева приймає першу в Україні конференцію, яка цілком присвячена програмуванню «заліза», – зазначають організатори події.

Зареєструватися на перегони та дізнатися більше про подію можна за посиланням.

на сайті

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ