Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Садового нарешті представили нову структуру міськради. Депутати мають зауваження

На засіданні Інституту міста, яке відбулося у четвер одразу після засідання колегії Львівської міської ради, представили нову структуру міської ради. Нарешті, після чотирьох з половиною років діяльності цього скликання міськради міський голова Львова Андрій Садовий вирішив виконати Закон України "Про місцеве самоврядування», де є чітка вимога, що новий склад міськради має затвердити структуру, виконком і замступників міського голови. Про це в коментарі Гал-інфо розповів депутат, голова депутатської групи «Народний контроль» Валерій Веремчук.

«Можливо, до виборів у жовтні мер виконає ці вимоги, і ЛМР буде працювати згідно із законом, і рішення цих посадовців будуть легітимні.

Що ж до суті питання, то наша депутатська група має низку зауважень до запропонованої структури, бо в ній дублюються керівні посади. Наприклад, два з чотирьох заступників міського голови Львова мають керувати департаментами, де ще хочуть призначити директорів. На нашу думку, це не припустимо», - наголосив Валерій Веремчук.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ