Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Призначення начальника Головного управління юстиції Львівщини знову затягують

Призначення начальника Головного управління юстиції Львівщини відкладається із незрозумілих причин. Більш як тиждень тому співбесіду в міністра юстиції пройшов кандида на цю посаду Богдан Гавдьо. Його кандидатура була погоджена міністром, однак і досі не відправлено листів для спецперевірки.

Як стало відомо Гал-інфо, Богдан Гавдьо пройшов співбесіду у Мінюсті. Після цього міністр мав підписати листи на проведення спецперевірки кандидата на цю посаду.

Додамо, що згідно із процедурою міністр робить подання на призначення після проходження спецперевірки, а потім кандидатуру затверджує голова Львівської ОДА.

Однак більше як тиждень листи на проходження спецперевірки застрягли в шухлядах департаменту кадрів Мінюсту.

Нагадаємо, що у лютому Мінюст оголосив конкурс на посади головних територіальних управлінь юстиції. Зокрема, у Львові про своє бажання взяти участь заявило 23 кандидати. До співбесіди дійшло 11 кандидатів. Відтак, Громадська люстрацій рада Львова оголосила заслуховування кандидатів, однак 25 березня прийшло тільки три кандидати.

Також додамо, що свого часу Богдан Гавдьо обіймав посаду заступника начальника ГУ юстиції у Львівській області-начальника ДВС у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ