Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика  |  Cуспільство

Донбас врятує лише жорстка робота спецслужб, – Сергій Іванов

«Я розумію, про що ви кажете. Що треба працювати з мізками людей, треба переконувати, перетягувати на свій бік. Я так не вважаю. Я вважаю, що Донбас – в усякому випадку окуповану частину – можуть врятувати лише фільтраційні табори та пильна й жорстка робота спецслужб після звільнення. Лише після того, як ми позбудемося відвертих ворогів України, можна буде і переконувати, і пояснювати, і здійснювати інші гуманітарні місії», – сказав у коментарі «Гал-інфо» відомий блогер і публіцист Сергій Іванов, відповідаючи на запитання, чому демократичні партії знов наступають на ті самі граблі, приділяючи Донбасу увагу за традиційним залишковим принципом.

«Чому (Блок Петра Порошенка та «Народний фронт») не приділяють належної уваги Донбасу? Вони мають іншу мету. Вони зійшлись у двобої за ядро електорату. Ну, скільки електорату лишилось на тому Донбасі, на неокупованій частині? Ну, нехай там 3-4 мільйони мешканців. Якщо з них лишився хоча б мільйон виборців, то це вже добре. Тому для них це не важливо», – сказав він.

На думку блогера, зафіксована у Мінських угодах ідея проведення виборів на окупованих територіях Донбасу є «великою дурнею і злочином».

«Я взагалі вважаю, що не варто говорити про можливість якихось виборів на цих територіях. Якщо це буде зроблено, то це буде великий злочин і велика дурня. Там не можна проводити виборів. Ну, легітимізуймо Захарченка та Плотницього. Умовних. Ми ж розуміємо, що це такі ж люди, як Бузина. Що їх просто використали», – сказав він.

Втім, на думку блогера, неокуповані частини Донецької та Луганської областей не далеко пішли від окупованих теренів.

«У тому ж Лисичанську, Сєверодонецьку або Рубіжному не менше «ватників», ніж у Луганську. Спецслужби працюють дуже повільно», – резюмував Сергій Іванов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ