Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Шегинях прикордонники затримали псевдорумуна

Прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині не пропустили через державний кордон українця, який видавав себе за румуна, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Затриманим виявився 22-річний мешканець Тернополя, який прямував до сусідньої Польщі з підробленим румунським паспортом. 

Інспектор прикордонної служби, який здійснював оформлення зазначеного громадянина звернув увагу на його нервову поведінку. Перевіривши більш ретельно документи, він виявив ознаки, які вказували на заміну фотокартки інформаційної сторінки паспорта. 

Громадянину було запропоновано пройти співбесіду, в ході якої з’ясувалось, що даний паспорт він придбав через мережу Інтернет за чималу суму коштів, попередньо відправивши «умільцям» 3 своїх фотографії. 

Метою тернопільчанина було, не чекаючи, доки йому відкриють шенгенську візу, швидко дістатися Євросоюзу з метою подальшого працевлаштування. 

За спробу порушення державного кордону України, рішенням суду на громадянина було накладено штраф у сумі 1 700 гривень, а по факту виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.4 статті 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання» проінформовано працівників органів внутрішніх справ. 

Всього з початку цього року на ділянці Мостиського прикордонного загону було виявлено 66 недійсних та 2 підроблених паспортних документи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ