Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волонтери з Львівщини передали десантникам на передовій ліки

Депутат Львівської обласної ради від партії УДАР Іван Горон разом з представниками ГФ «Рабів до раю не пускають» відвідали військових 80 ОАЕМБР та першої медичної роти ім. Пирогова і привезли їм ліки, медичні ноші для транспортування поранених та великодні гостинці. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Під час великодньої поїздки волонтери відвідали українських військових в Попасному, Констатинівці, АртемівськуДонецької області. Допомогу з Львівщини отримали бійці першої медичної роти ім. Пирогова та десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади ВСУ.

Окрім цього, волонтери привезливійськовим ліки та медичні ноші для транспортування поранених. Оскільки поїздка припала на перед великодній час, львів’яни привезли солдатам понад тисячу пасок та інших гостинців до святкового столу. Допомагали волонтерам зібрати гостинці мешканці Львова та Нового Роздолу.

«Хочу висловити велику вдячність усім, хто долучився до організації нашої поїздки, передусім – мешканцям Нового Роздолу, освітнім закладам міста, які допомогли нам зібрати допомогу та гостинці нашим захисникам. Під час поїздки зустрів свого земляка Тараса який, як і я колись, вчився в ПТУ-6. Передав йому прапор, який також підписали учні п’ятого ліцею. Сьогодні Тарас захищає нашу безпеку у складі 80 окремої аеромобільної бригади. Я передав йому побажання та вітання від учнів ліцею та громади Нового Роздолу», - розповів Іван Горон.

За словами депутата, до волонтерів звернулись львівські десантники з проханням допомогти в ремонті бронетранспортерів. Тож уже невдовзі волонтери розпочнуть ремонтувативійськову техніку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ