Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська ОДА скерувала документи на звільнення заступника директора Держархбудінспекції

Львівська обласна державна адміністрація скерувала до Києва документи на звільнення заступника директора департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області. Про це повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

“Я проаналізувала матеріали перевірки стосовно декількох об'єктів у Львівській області на предмет дотримання вимог чинного законодавства. Виявилося, що декілька інспекторів, у тому числі і заступник керівника державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області або не вміють, або не хочуть, або свідомо роблять певні помилки щодо оформлення документів. Це здійснюється для того, щоби затягувати час і створювати передумови для корупційних дій”,- сказала Ірина Гримак.

За її словами, на сьогодні підготовлено лист від голови обласної державної адміністрації Олега Синютки разом із заявою на звільнення заступника керівника департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області.

“Паралельно, за моїм дорученням, керівник Держархбудінспекції у Львівській області підготував лист стосовно притягнення до дисциплінарної відповідальності ще декількох працівників даної інспекції”, - розповіла заступник голови ЛОДА.

Ірина Гримак разом із тим зазначила, що у зв'язку з тим, що інспекція підпорядкована безпосередньо Києву, матеріали скерують до Державної архітектурно-будівельної інспекції України для розгляду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ