Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Дитячо-юнацька спортивна школа отримала приміщення на вул. Руській, 20

На сесії Львівської міської ради було прийнято рішення щодо надання в оренду дитячо-юнацькій спортивній школі «Галеон» нежитлових приміщень 2-го поверху площею 40,2 кв. м, що на вул. Руській, 20. Дані приміщення будуть слугувати як роздягальні для спортзалу школи. Повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

У частині приміщень за цією адресою розташований спортивний зал ДЮСШ «Галеон», який є на балансі Комунальної 1-ї міської поліклініки. У цьому спортивному залі проводяться заняття із фехтування та гімнастики.

Деяка частина приміщень, що на вул. Руській, 20 до 2009 року перебувала в оренді ТзОВ «Горицвіт». Договір оренди, укладений між аптекою та управлінням комунальної власності не було продовжено, проте аптека відмовилася вивільняти приміщення та звернулася до суду про продовження даного договору. У результаті судових процесів у 2015 році виконавчою службою Галицького району м. Львова дані приміщення були примусово вивільнені.

Управління комунальної власності усіляко сприяло у поверненні даних приміщень для спортивної школи «Галеон», основним напрямком роботи якої є виховання юних українців та розвиток спорту в місті Львові.

Сподіваємось, що спортивна школа зможе виховати багато видатних спортсменів, чемпіонів та призерів багатьох міжнародних та всеукраїнських турнірів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ