Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Найбагатшим спортсменом Великобританії визнали гонщика Льюїса Хемілтона

Пілот Формули-1 Льюїс Хемілтон другий рік підряд став найбагатшим спортсменом Великобританії, обігнавши футболіста Уейна Руні та ще одного гонщика Дженсона Баттона, повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Пілот стайні "Макларен" Льюїс Хемілтон залишається найбагатшою людиною зі світу спорту у Великобританії. За минулий рік його статок збільшився на 20 мільйонів фунтів, що більше, ніж у будь-кого в першій десятці. Зараз показник Льюїса складає 88 мільйонів фунтів.

На друге місце піднявся футболіст Манчестер Юнайтед Уейн Руні (72 млн), який змістив на третю сходинку ще одного представника Формули-1 Дженсона Баттона (71). Руні заробив у минулому сезоні 12 млн фунтів.

Четверту сходинку поточного рейтингу з величезним відставанням посів тенісист Енді Маррей (48). Далі йдуть футболісти Ріо Фердінанд (44) і Стівен Джеррард (42).

Сьому позицію ділять баскетболіст "Маямі Хіт" з НБА Луол Денг, котрий минулого тижня відсвяткував 30-річний ювілей і партнер Романа Абрамовича по клубу "Челсі" тренер Жозе Моуріньо (40). Торік ексцентричний португалець вигнав з команди півзахисника Френка Лемпарда, а тепер і обійшов його в цьому рейтингу.

Лемпард дев'ятий (39), але вже восени футболіст відправиться на заробітки в ФК "Нью-Йорк" (США) і обов'язково відіграє кілька втрачених позицій.

Десяте місце дісталося відразу чотирьом: двом гольфістам, одному футболісту Райану Гіггзу і французькому тренеру лондонського "Арсеналу" Арсену Венгеру (по 38 мільйонів).

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ