Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

До "Арени Львів" сьогодні їздитиме додатковий транспорт, у зв’язку з матчем «Динамо» - «Шахтар»

Сьогодні, у день футбольного матчу «Динамо» – «Шахтар», громадський транспорт до стадіону «Арена Львів» курсуватиме в режимі робочого дня – зменшення його кількості не буде. Окрім цього, з 17.30 год працюватимуть також 2 шатл-баси: від пл. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка.

«Усі тролейбуси – № 20, № 25 і № 3 – та автобусні маршрути – № 3А, № 10, № 25 і № 40 – будуть працювати у повному складі в режимі робочого дня. Розвезення футбольних вболівальників громадським транспортом буде продовжено до 24.00 год. Після завершення матчу додатковими автобусами також можна буде дістатись до площі Петрушевича та кінотеатру ім. О. Довженка. Тимчасовий персонал, який працює на стадіоні, окремими маршрутами вивозитимуть зі стадіону громадським транспортом за угодами ФК «Шахтар» та АТП-1», - розповів Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку.

Нагадаємо, матч проходитиме в рамках Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Об'єднання професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» сезону 2014-2015 років.

Квитки на матч можна придбати в касах стадіону «Арена-Львів», вул. Стрийська, 199.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ