Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

19-20 грудня у Львові туристи зможуть поїсти та поспати за півціни

19-20 грудня у Львові відбудеться промоційна акція «Вихідні у Львові за півціни». Готелі, ресторани, кнайпи туристичні компанії, розважальні комплекси в ці два дні запропонують туристам та львів’янам 50% знижку на свої послуги та товари. Це стане своєрідним подарунком гостям Львова до дня Святого Миколая. Організаторами проекту виступила Львівська міська рада спільно з представниками туристичної галузі Львова.

Як повідомив начальник управління інформаційної політики Львівської міської ради Остап Процик під час прес-конференції 25 листопада, мета акції – публічно інавгурувати зимові свята у Львові, активізувати туристичний потік до міста, який значно скоротився через карантин.

За кілька днів до того, як акція стартує, на сайтах – www.lviv.ua, www.visitlviv.net, www.cultureandtourist.lviv.ua, www.city-adm.lviv.ua – буде розміщено повний перелік її учасників. Крім цього, реклама «Вихідні у Львові за півціни», а також промоція подальших зимових святкувань у Львові буде крутитися у кінотеатрах великих міст України, на 5 каналі та 24 каналі, її розмістять на інтернет-банерах, у центрі Львова туристам та городянам роздаватимуть спеціальні флаєри з переліком готелів, турагенцій, міських кнайп та ресторанів, міських атракцій, що роблять 50% знижку.

За словами О. Процика, станом на сьогодні список учасників не є закритим, до нього ще можна долучитися.

Заступник голови Гільдії рестораторів Львова Вардкес Арзуманян висловив сподівання, що новий туристичний продукт стане щорічним, проте все залежить від того, як на неї відгукнуться туристи 19-20 грудня.

Загалом упродовж грудня-січня у Львові заплановано близько 30 святкових заходів. Список подій доформовується.

Довідка.

Розпочнуться зимові святкування у Львові вже в першій декаді грудня. З 11 грудня до 30 січня на пр. Свободи та пл. Ринок буде проходити «Львівський різдвяний ярмарок». У стилізованих павільйонах гості та мешканці міста зможуть придбати подарунки, львівські солодощі, вишиванки та інші вироби давніх українських ремесел.

Також вздовж музею «Арсенал» різдвяні дарунки можна буде придбати з 11 грудня до 20 грудня на «Миколаївському ярмарку».

19 грудня в місті урочисто відкриють міську ялинку.

З 18 до 20 грудня у музеї народної архітектури та побуту (вул. Чернеча Гора, 1) проходитиме фестиваль «Святий Миколай в гаю».

З 6 по 21 січня мешканці та гості міста матимуть змогу відвідати фестиваль «Різдво у Львові». Фестиваль буде проходити у центральній частині міста. Традиційно 6 січня на площі Ринок встановлять велику Різдвяну шопку, на пр. Свободи - Різдвяного дідуха.

Протягом Різдвяних свят на площі Ринок та в Шевченківському гаю буде проходити безліч веселих забав, частувань та лунатиме різдвяна коляда.

З 8 по 10 січня в місті втретє відбудеться «Свято Пампуха».

9 січня в межах свята на пл. Ринок відбуватиметься парад вертепів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ