Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Президент з дружиною відвідали V міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал»

Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною у неділю відвідали V міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», - прес-служба Президента України.

Глава держави ознайомився з великим вибором цікавих книжок, які цього року представлені на виставці-ярмарку. Президент особливо відзначив атмосферу справжнього книжкового свята і додав, що більш за все його вразили навіть не книжки, яких цього року на «Книжковому арсеналі» було представлено як ніколи багато, а люди, велика черга бажаючих відвідати цю видатну подію у культурному житті країни. «Люди тягнуться до літератури. Емоції винятково позитивні», – сказав Глава держави.

Президент на Ярмарці придбав багато книжок. Серед них: «Історія Європи» Нормана Дейвіса, «Розстріляне відродження» Юрія Лавриненка, «Довженко. Трилогія», «Листи до Ольги» Вацлава Гавела. «Тепер дав би Бог часу їх прочитати», – прокоментував Петро Порошенко свій вибір.

Президент подарував добірку дитячих книжок одного з відомих видавництв України п’ятьом дітям з багатодітної родині з Вуглегірська, яка дуже постраждала під час артилерійських обстрілів.

У програмі «Книжкового Арсеналу 2015» проходила книжкова виставка-ярмарок за участі більш ніж 150 провідних видавництв та міжнародних культурних партнерів, які представили широкий вибір художньої, дитячої та мистецької літератури. За дні виставки відбулося понад 200 подій для дорослих і дітей за участі 40 письменників, літературних діячів та митців із 12 країн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ