Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Володимир Кличко назвав ім'я свого наступного суперника

Український чемпіон з боксу Володимир Кличко, назвав ім'я боксера з яким наш співвітчизник хотів би провести наступний бій, передає УНН з посиланням на канал "Хспорт".

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Володимир Кличко після перемоги над Брайантом Дженнінгсом заявив, що свій наступний захист проведе в бою з 26-річний британцем Тайсоном Ф'юрі.

"Я отримав інформацію про те, що зобов'язаний провести бої з обов'язковими претендентами на титул. Судячи з усього, моїм наступним суперником буде Тайсон Ф'юрі. Очевидно, цей бій відбудеться не в США. Думаю, він повинен пройти в Європі. Знаю, що він обов'язковий претендент за версією WBA. Тому я зобов'язаний провести цей бій", - повідомив Володимир.

Кличко також додав, що в майбутньому хотів би об'єднати титули з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (33-0). На питання про те, чи можливий його поєдинок проти 43-річного екс-чемпіона світу Шеннона Бріггса, Володимир відповів, що Шеннон – "божевільний" і в першу чергу його потрібно захищати від самого себе. Кличко також повідомив, що почуває себе чудово і в 39 років збирається продовжувати кар'єру.

Нагадаємо, що 26 квітня Кличко захистив свої пояси WBA, WBO, IBF і IBO, перемігши Брайанта Дженнінгса за результатом суддівських записок з рахунком 116-111, 116-111, 118-109.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ