Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові представлять в.о. начальника Головного управління юстиції Львівщин - незважаючи на результати конкурсу

Як стало відомо Гал-інфо, завтра, 28 квітня, в Головному управлінні юстиції Львівської області відбудеться представлення в.о. начальника. Цю посаду обійняв Ярослав Жукровський. Незважаючи на те, що переможцем конкурсу, як повідомлялось раніше, став кандидат Богдан Гавдьо.

Нового в.о. начальника Головного управління юстиції Львівської області  представить заступник міністра юстиції.

Як повідомляло Гал-інфо, Богдан Гавдьо виграв конкурс та пройшов співбесіду у Мінюсті. (Ярослав Жукровський також відбув співбесіду). Після цього міністр мав підписати листи на проведення спецперевірки кандидата-переможця.

Згідно із процедурою міністр робить подання на призначення після проходження спецперевірки, а потім кандидатуру затверджує голова Львівської ОДА.

Однак листи на проходження спецперевірки щодо Богдана Гавдьо «застрягли» в шухлядах департаменту кадрів Мінюсту. Це викликало негативну реакцію громадських організацій Львова, які 22 квітня поширили відкритого листа до Голови Уряду Арсенія Яценюка та Міністра юстиції Павла Петренка з вимогою призначити нарешті керівника управління юстиції. (У листі також ішлося і про те, що Державна фіскальна служба Львівщини рівно ж тривалий час перебуває без першого керівника).

Нагадаємо, що у лютому Мінюст оголосив конкурс на посади начальників головних територіальних управлінь юстиції. Зокрема, у Львові про своє бажання взяти участь заявило 23 кандидати. До співбесіди дійшло 11 кандидатів.

Громадська люстрацій рада Львова оголосила заслуховування кандидатів, однак 25 березня прийшло тільки три кандидати.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ