Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Управління юстиції Львівщини - таємна кімната для релаксу і вхідні двері на пульті. Фото

28 квітня у Головному територіальному управлінні юстиції Львівської області відбулось представлення нового в.о. керівника Ярослава Жукровського.

Під час заходу Ярослав Жукровський повідомив, що під час розмови з міністром він взяв на себе зобов'язання протягом шести місяців вжити низку кроків для перезавантаження системи юстиції. "Якщо я протягом шести місяців нічого не зможу змінити в обласному управлінні юстиції, я напишу заяву на звільнення", - наголосив Ярослав Жукровський.

Він також додав, що буде керуватись суто професійністю в питанні добору кадрів. "Ми будемо проводити реорганізацію. В першу чергу будемо керуватись професійністю кадрів, а не якимись їхніми родинними зв’язками. Так ми поборемо сімейні конгломерати, котрі тут могли утворитись", - зазначив Ярослав Жукровський.

Окрім того, він пообіцяв зробити роботу Головного територіального управління юстиції у Львівській області відкритою та прозорою.

Відтак, новий виконуючий обов’язки начальника запросив журналістів до свого кабінету. Насамперед він зірвав табличку про заборону заходити в кабінет з телефоном. "Також я обіцяю, що ці двері не будуть замикатися через пульт дистанційного керування, як це є тепер", - розповів Ярослав Жукровський.

Окрім того, він продемонстрував журналістам потаємну кімнату, котра була облаштована його попередниками. Вхід до неї оформлений у вигляді шафи. Тут є туалет, душева кабіна та кабінет з баром та шкіряними диванами. "Ці меблі ми реалізуємо з аукціону, або іншим чином. Так, як вирішить громада. А в цьому приміщені облаштуємо іще одне робоче місце", - додав Ярослав Жукровський.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ