Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На Львівщині роздрібний товарообіг впав на 11%

Товарообіг у роздрібній торгівлі протягом січня-березня 2015 року у Львівській області становив 11,722 мільярда гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року це менше на 10,7% (по Україні спад становив 23,9%), повідомили в департаменті економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації. Повідомила прес-служба ЛОДА.

У структурі обігу роздрібної торгівлі 49,1% становив товарообіг роздрібної торгівлі підприємств, 21,3% – обіг роздрібної торгівлі фізичних осіб-підприємців, що мають мережу поза ринками, 29,6% – обіг від продажу товарів на ринках.

Зменшення обсягу товарообігу сталося через зниження реалізації таких продовольчих товарів: м’яса та птиці, готових м’ясних продуктів і консервів, кондитерських виробів (включно з морозивом), свіжих плодів, ягід, пива та безалкогольних напоїв, тютюнових виробів.

Серед непродовольчих товарів в області менше реалізовано товарів парфумерно-косметичних, аудіо- та відео обладнання, автомобілів та автотоварів, а також бензину моторного та дизельного пального.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ