Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Москаль: бойовики хочуть відтяпати Маріуполь і позбавити Україну солі

Голова Луганської області Геннадій Москаль назвав ділянки, на яких слід очікувати удару російсько-терористичних військ

Геннадій Москаль у бесіді з LB.ua розповів, що українцям слід припинити зневажати супротивника з "лнр".

"Ми далі вважаємо їх дурниками та наркоманами, а вони створили "міністерство держбезпеки", де більшість становлять офіцери ФСБ. І це МДБ виконує функції розвідки, контррозвідки. Вони працюють, а ми їх усіх "недоумкуватими козачками" вважаємо.

Там господарює Росія, а Плотницький нічого не вирішує. Він може дорогу полагодити, а всі основні рішення ухвалюють у Ростові-на-Дону. І офіцери Генштабу РФ із Ростова не поїхали. Отже, вони досі там і планують уже нові операції. За тією інформацією, що я маю, Росія визнає "лнр" і "днр".

Але не в цих "кордонах". Тобто вони мають плани відрубати в нас іще шматок Донецької та Луганської областей. От після цього вони їх і визнають.

За моєю інформацією, їм потрібен вихід до моря через Маріуполь. А на півночі їм потрібні Артемівськ і Попасна. Це ж усе один плацдарм. Беруть Артемівськ - позбавляють Україну солі, а Попасна - це останній великий залізничний вузол на Луганщині, який залишається під Україною.

Із Луганська ніхто не пішов. Як сиділи росіяни - так і сидять. Відбуваються ротації, ніхто нічого не відвів. Поховали ту техніку в ангарах, тож...".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ