Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За підтримки ОБСЄ буковинці вивчатимуть «Менеджмент малого бізнесу»

У Чернівцях, на базі філії Міжрегіональної академії управління персоналом розпочато 500-годинний навчальний курс «Менеджмент малого бізнесу». Реалізовується проект за фінансування ОБСЄ у співпраці з Міністерством соціальної політики України.

Впродовж трьох місяців перспективну для цього регіону професію опановуватимуть військовослужбовці гарнізону, які планують в майбутньому звільнятися у запас із військової служби та члени сімей військових – учасників Антитерористичної операції.

Як зауважила під час урочистостей директор навчального закладу кандидат наук державного управління Олександра Поляк вкрай важливим є той факт, що люди, які присвятили своє життя служінню Батьківщині отримали можливість безболісно адаптуватися до цивільного життя.

- Переконана в тому, що навчання якісно змінить вас та ваше життя. Впродовж навчання викладачі допоможуть освоїтися у бізнесовій сфері, а здобуті знання допоможуть в перспективі вийти на ринки послуг, товарів, капіталів, робочої сили.

Натомість директор громадської організації «Західний регіональний центр перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців» Андрій Рой акцентував увагу слухачів на тому, що до відвідування занять необхідно ставитися вкрай відповідально, адже навчальний матеріал викладатимуть провідні спеціалісти Чернівецької філії Міжрегіональної академії управління персоналом та Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

- Ми займаємося перепідготовкою військовослужбовців уже не один рік майже у всіх обласних центрах Західному регіону. Завжди виважено ставимося до підбору викладацького складу, однак від наших слухачів вимагаємо повної самовіддачі у навчанні. По завершенню навчання ви отримаєте диплом про освіту державного зразка, а також сертифікат міжнародного зразка.

Варто зазначити, що з 2006 року в межах реалізації проекту ОБСЄ «Допомога в соціальній адаптації звільненим військовослужбовцям Збройних Сил України» нові спеціальності опанували 665 військовослужбовців.

На сьогоднішній день Центр готує військовослужбовців за багатьма спеціальностями, що є актуальними на ринку праці Західного регіону. Крім Чернівців, курси проводяться у містах Броди, Володимир-Волинськ, Луцьк, Мукачеве, Рівне, Самбір, Ужгород, Яворів та Львів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ