Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українців і далі зомбуватимуть двомовністю: новий серіал "5 baksiv.net" вийде в ефірі Першого

Перший український веб-серіал "5 baksiv.net" вийде в ефірі Першого вже цієї суботи, 2 травня, о 22:05 – глядачі побачать прем'єрні 1 і 2 серії. Повідомила прес-служба Першого.

В історії двох стартаперів Макса й Зеника, які виконують будь-які послуги за 5 баксів і намагаються викрутитися з різних життєвих ситуацій, глядач будь-якого віку і з будь-якого куточка України зможе впізнати себе. У сьогоднішній ситуації двомовності один з героїв говорить українською, інший – російською, і розуміють один одного. Актуальність проблем, порушених у соціальній драмі, поєднана з можливістю для глядачів обговорити їх на сторінках серіалу в соціальних мережах. А на екрані – це ще й якісна, створена за найновішими кінотехнологіями картинка. "5 баксів" нікого не залишать байдужими!

"Ідея серіалу в тому, що навіть у нинішній складній ситуації можна усміхатися більшості проблем і ставати людяним. Ми порушуємо соціальну проблематику, коливання курсу долара, кризи в Україні, війни, волонтерських рухів. Це все червоною ниткою проходить через події серіалу та образи наших героїв, які з кожним новим завданням ставатимуть все більше і більше людяними. Маємо надію" – сподівається режисер серіалу Мирослав Латик.

А поки перші серії "5 baksiv.net" ще не вийшли в ефір, дивіться трейлер серіалу:

Перший

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ