Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українець зробив унікальний подарунок Джастіну Тімберлейку. Відео

Хлопець з Тернопільської області, 19-річний студентЗіновій Палагнюкзробив унікальний портрет співакаДжастіна Тімберлейказ ниток та цвяхів, чим сколихнув інтернет. Відео про процесс створення портрету за два дні переглянуло більше 200 тисяч людей.

Сultprostir дізнався що надихнуло митця на створення арт-об'єкту: «Справа в тому що я фанат Тімберлейка, як в ролі актора так і в ролі співака. На створення портрета надихнула думка про те, що я можу зробити щось приємне від себе, своїми руками, з приводу народження його сина Сайласа. Дуже хотілося б вручити подарунок особисто, але це напевне лише мрії. Ми з хлопцями, що мені допомагали, відправили Джастіну відео, чекаю любої відповіді від нього».

На створення портрету Зіновій витратив 24 кілометри ниток та 13 000 цвяхів. Роботу Зіновія на відеокамеру знімав його друг Володимир Заграновський, який змонтував відеоролик "For Justin Timberlake". Наразі полотно розміром 3 на 2 метри зберігається в будівлі гуманітарного педагогічного коледжу ім. О. Барвінського в райцентрі Чортків.


Відео - Vova Zagranovsky
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ