Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівську ОДА вкотре пікетували родичі бійців АТО

Сьогодні, 5 травня, біля Львівської ОДА родичі бійців 24-ї механізованої бригади організували пікет. Вони вимагають провести ротацію бійців, котрі перебувають на передовій понад 110 днів.

За словами учасників пікету, їх чоловіки відправились в зону АТО ще 8 січня. Попри запевнення провести ротацію, на передовій вони перебувають уже понад 110 днів. "Скоро в них мала б початись демобілізація, але їм зачитали наказ, про продовження терміну служби. Ми вимагаємо, щоб їм провели хоча б ротацію, в зоні АТО вони з початку року. Тоді їм навіть не дали добути свята вдома, видали осінню форму (в 20-градусний мороз) і відправили на війну", - розповіла дружина бійця 24-ї механізованої бригади.

Згодом учасники пікету зайшли в адміністрацію з метою поспілкуватись з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою. Він запросив пікетувальників в конференц-зал, та попросив в майбутньому не влаштовувати пікетів. "Якщо вам потрібно поспілкуватись зі мною, зверніться спочатку в громадську приймальню, і ми зможемо домовитись про зручний час. Я від вас не ховаюсь", - зазначив Олег Синютка.

Він також запевнив родичів бійців, що спробує зясувати ситуацію, що склалась з бійцями 24-ї механізованої бригади.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ