Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині вивчають потреби демобілізованих

Департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації спільно з районними і міськими структурними підрозділами (управліннями соціального захисту, територіальними центрами, соціальними службами) зустрілися з приблизно 2-ма тисячами демобілізованих задля вивчення їхніх потреб.

Спільно із представниками громади, де мешкають демобілізовані, розглянуто механізм і можливості надання допомоги для створення належних житлово-побутових умов, матеріальної допомоги, вирішення земельних питань.

Під час зустрічей захисники Батьківщини отримали методичні рекомендації про порядок отримання соціальної підтримки та надання статусу учасника АТО. Соціальні працівники також пояснили порядок забезпечення належним медичним обслуговуванням у клiнiчнiй лiкарнi "Феофанія" Державного управління справами.

За потреби отримати технічні та інші засоби реабiлiтацiї , демобілізовані отримали координати відповідальних осіб у структурних підрозділах соціального захисту населення. Також людям надали перелік вітчизняних підприємств, на яких інваліди, дiти-iнвалiди та інші категорії населення, в т.ч. постраждалі в АТО можуть отримати необхiднi технiчнi та iншi засоби реабiлiтацiї (протези, ортези тощо).

Розповіли демобілізованим і про права, пiльги та державнi гарантії для учасників бойових дій у зоні АТО i їхніх родин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ