Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові машину швидкої медичної допомоги задіяли до сільськогосподарських робіт

Користувач ФБ Оля Льоля днями стала очевидцем того, як у Львові машину швидкої медичної допомоги задіяли для сільськогосподарських робіт.

Ось її текст з ФБ (без правки): "Швидка допомога на Городоцькій біля "Скрині" круто розвернувшись, перестроїлась з крайньої лівої в крайню праву круто заїжджає на зупинку. Всі пригальмовують, пропускають, швидка як-не-як, може комусь зле на зупинці... Швидка зупиняється і в неї грузяться дядечко і тітонька... з саджанцями дерев!!! 

А далі мені пощастило їхати однією дорогою і швидка повезла саджанці до Зимної Води... А влітку в нас у Зимній воді, трапився випадок - один малий сильно розсік руку - швидка не викликалась, бо 103 працює лише по Львову...Хоча пригода трапилась 1,2 км. за знаком Львів... А Лікарня у Зимній воді не відповідала... 

А от саджанці на швидкій зі Львова у Зимну Воду - прошу дуже...
Нарід - коли це припиниться? Оце святе переконання, що живемо при комунізмі і все "казьонне"? Звідки бензин на саджанці? Де совість возити спецтранспортом дерева?

Кому про це написати,що водію пояснили, що це НЕНОРМАЛЬНО? 
Буду вдячна, якщо хтось підкаже.

Номер швидкої - ВС 9472 ЕС.

Написала про випадок на сторінці Управління охорони здоров'я Львівської міської ради але мій допис безслідно зник... шкода, сподівалась на адекватну реакцію".

Гал-інфо просить прес-служба Львівської міської ради підготувати коментар з цього приводу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ