Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Звільнений начальник Старосамбірського райвідділу міліції хоче поновитись через суд

Начальник Старосамбірського райвідділу міліції Ігор Марадь звільнений з посади. Про це сьогодні, 6 травня, під час прес-конференції повідомила представник Громадської люстраційної ради Львівщини, адвокат Галина Янко.

За її словами, причиною такого звільнення стало впровадження в дію Закону про люстрацію. Галина Янко наголосила, що проти цього керівника активно виступала громадськість ще рік тому.

Галина Янко нагадала, що начальник ГУ МВС Львівщини Дмитро Загарія зробив подання на його звільнення, але в Києві це подання спершу проігнорували.

«Після чергового обурення людей Дмитро Загарія вдруге надіслав пакет документів на звільнення цього керівника і на сьогодні ІФгор Марадь є звільнений із займаної посади», - сказала Галина Янко.

Водночас в ГУ МВС у Львівській області повідомили, що начальник Старосамбірського райвідділу міліції Ігор Марадь був звільнений 16 березня цього року - відповідно до наказу МВС. Також правоохорнці повідомили, що тиск громадськосчті у цій справі був вирішальним. Водночас вони повідомили, що Ігор Марадь оскаржив своє звільнення у Львівському окружному адміністративному суді.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ