Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові побільшало магнолій

25 квітня у Стрийському парку висадили 10 магнолій. До акції долучились представники ГО «Українські креативні реформатори», «Мій шлях», «Екозахист» та культурної асоціації «Новий Акрополь», студентська молодь і громадськість міста. Кожен із учасників висадив своє символічне «дерево миру», створивши разом прекрасну алею магнолій. Повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Дерева висаджено в рамках реалізації міжнародної ініціативи «Дерева Миру», за підтримки управління екології та благоустрою ЛМР, ЛКП «Зелений Львів» та ініціатив «Зробимо Україну чистою» і «Культурне місто».

«Хоча це тільки маленькі насадження, але є розуміння того, що з кожним роком алея буде все більш квітучою та переповненою солодким, приємним ароматом. На жаль є вірогідність, що не всі саджанці доживуть до того моменту, оскільки люди частенько ламають гілки, обривають цвіт, смітять та викопують саджанці. Маємо надію, що у людини, яка власноруч посадила дерево, ніколи не піднімуться руки його зламати.

Дерево – це не просто рослина. Воно символізує життя, плодотворність та процвітання. Недарма кажуть, що людина за життя повинна зробити три вагомі справи: виростити сина, збудувати будинок та посадити дерево», – зазначають в міському управлінні екології.

Мешканців Львова закликають бути ініціативними, долучатись до таких акцій та робити свій внесок у примноження зеленої краси рідного міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ