Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Львові пограбували Малу Академію літератури і журналістики: винесли навіть грамоти

Першого травня у Львові невідомі злочинці пограбували громадську творчу організацію Малу академію літератури і журналістики. Про це Гал-інфо повідомив керівник Малої Академії літератури і журналістики Василь Тарчинець.

За словами Василя Тарчинця, грабіжники винесли майно, що належало громадські організації, а також особисті речі самого керівника  Малої Академії.

«Крадії винесли з комори буквально все – наші з дружиною особисті речі, валізи, взуття, продукти харчування, інструменти для роботи. Поцупили також дипломи, грамоти і подяки, дванадцять пачок паперу, який ми придбали для друкування програми Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір’я» та колективної збірки вибраних творів юних літераторів і журналістів. Винесли із комірчини чимало авторських книг, подарованих для поповнення бібіліотечки МАЛіЖу та Музею літератури і журналістики. Куди їх подінуть? Напевне, здадуть за копійки на макулатуру. Залишились порожні полиці, на яких знаходилися два системні блоки, два монітори і три блоки живлення, мульті-плеєр,  скриньки з книгами і сувенірами  подаровані нашими благодійниками для відзначення переможців Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір’я-2015». За підрахунками, завдані збитки суспільно-громадського та нашого майна сягають за п’ятнадцять тисяч гривень», - розповів він.

Додамо, що майно Малої Академії літератури і журналістики зберігалося в приватній коморі Василя Тарчинця.  Воно опинилися там після того, як гурток, в якому займалися юні журналісти, змушений був виїхати зі свого приміщення через неможливість платити за оренду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ