Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юніорська збірна України з боксу стала кращою у Європі

Збірна команда українських боксерів стала кращою на континенті за підсумками чемпіонату Європи серед юніорів, який завершився у Львові. У фінальний день змагань, 23 травня, наші спортсмени завоювали сім нагород та посіли перше місце у загальнокомандному заліку, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З понад двох сотень спортсменів із 27-ми європейських країн українці зуміли вибороти 4 золоті та 3 срібні медалі, випередивши у турнірній таблиці команду Азербайджану (2 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди) та Туреччини (1 золото, 1 срібло та 2 бронзи).

У напружених та яскравих двобоях титул чемпіона Європи з боксу завоювали: Артем Дем'яненко (у ваговій категорії 48 кг.), Андрій Матяш (50 кг.), Іван Папакін (70 кг.) та Аркадій Карцан (80 кг.). Володарями срібних медалей цих європейських змагань стали Іван Козяр (54 кг.), Артем Лапін (63 кг.) та львів’янин Олександр Грицiв (понад 80 кг.).

Детальніше ознайомитись із результатами можна за посиланням: /upload/users_files/1/upload/BOX-results%202015.zip

Нагадаємо, що чемпіонат Європи з боксу серед юніорів на Львівщині відбувався вперше. Юні боксери віком 15-16 років змагались у 13-ти вагових категоріях. За час змагань проведено 200 двобоїв з тривалістю у 3 раунди по 2 хвилини, з відпочинком 1 хвилина між раундами.

Честь збірної України захищали 13 спортсменів під керівництвом тренерів Олега Малованюка (старший тренер) із Чернівців та Ігоря Пруднікова з Херсона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ