Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

250 волонтерів були відзначені під час подячного благодійного форуму для волонтерів

Вчора, 24 травня, відбувся подячний благодійний форум для волонтерів, які допомагають військовим та потерпілим в зоні АТО, а також постраждалим під час акцій протесту на Майдані в Києві, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Форум розпочався з подячного молебеня до Пресвятої Богородиці в Архикатедральному соборі Св. Юрія, за участю владики Венедикта (Алексійчука). У Митрополичих садах Святоюрської гори відбулося продовження заходу, де найактивнішим волонтерам та організаціям вручили подяку за активну та тверду громадянську позицію у становленні та розвитку Української держави.

Ще століття тому Андрей Шептицький закликав усіх: «Як будемо разом триматися, то в кожнім ділі будемо сильніші. А противно, коли поділимося, ослабіємо, і до нічого не дійдемо».

О. Тарас Милян, керівник БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ, висловив щиру вдячність близько 250 волонтерам за єдність, жертовність та відданість спільній справі.

«Нехай Господь провадить Вас вірними дорогами, дарує мудрість у прийнятті рішень та благословляє усі починання», - звернувся керівник БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ о. Тарас Милян.

Організатор подячного благодійного форуму – БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ