Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика  |  Cуспільство

Стецьків закинув Луценкові, що той ллє воду на млин Путіна: хоче узаконити гангрену на тілі України

«Мій побратим по обох Майданах,а нині-голова президентської фракції у ВР Юрій Луценко пропонує провести референдум стосовно статусу Донбасу. Якщо бути точним - спитати українців,чи згодні вони на особливий статус Донбасу у складі України. Повідомила прес-служба Тараса Стецьківа.

Очевидно, що це реакція президентської команди на мою статтю в «Українській Правді» від 16 травня,де я пропонував провести плебісцит на окупованому Донбасі з питанням:«Чи ви хочете залишитисяв складі України чи відійти до Росії?».  Проте пропозиція Луценка - це спроба узаконити особливий статус Донбасу (чого хоче Путін і до чого схиляється Порошенко).

Це, на моє переконання, глибоко суперечить національним інтересам України, руйнує засади нашої державності. Це узаконення гангрени на тілі України і плацдарму для подальшого захопленняукраїнської території.

Я переконаний - перед Донбасом слід поставити питання руба: або ви залишаєтесь в складі України на загальних засадах,або ідіть до Росіїі не заважайте нам рухатися в Європу.

В крайньому випадку, набагато раціональніше зафіксувати статус частини Донбасу як тимчасово окупованої території, що пропонує дипломат Богдан Яременко. Але в жодному випадку ніяких автономій і особливих статусів!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ