Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські радикали звернулися до автоперевізників Львова з проханням переглянути ціну на проїзд

Львівська територіальна організація радикальної партії Ляшка звертнулася до перевізників Львова з проханням переглянути ціну (4 грн) на проїзд у міському транспорті. Про це повідомив в.о.голови Львівської ТО РПЛ Юрій Візняк.

"Днями у Запоріжжі маршрутники знизили ціну на проїзд з 4 грн до 3 грн, щоб не платити "відкати" керівництву міста й області. Такий крок перевізники називають "революцією чесності". Вони визначили, що реальна ціна на перевезення 3 грн. То чому в нас в місті ціна піднялася до 4 грн? Ми розуміємо, що в зв'язку з підняттям курсу валюти, ціна на дизельне паливо та автозапчастини значно виросла, проте ні зарплати, ні пенсії наразі не індексували. Мало того, люди ледь зводять кінці з кінцями з новими тарифами на ЖКГ", - прокоментував Візняк.

Також, за його словами слід звернути увагу на те, що якість перевезення в місті не покращилася: "Брудні, поламані і переповнені автобуси щодня курсують містом Львовом. І за це ми повинні платити 4 грн? А в зв'язку з введенням нової транспортної системи (у 2012 році), людям не рідко доводиться добиратися на роботу двома автобусами, а це вже виходить 16 грн в день, якщо порахувати за місяць, це доволі важке фінансове навантаження. І воно буде ще більшим, адже з 1 червня  втрачають право на пільговий проїзд у громадському транспорті багато наших громадян", - додав він.

"Тобто фактично виходить так, що з кожним днем на наших людей йде все більше фінансове навантаження без підняття пенсій, зарплат і т д. Все йде до повного зубожіння. Тому закликаємо перевізників Львова провести свою "революцію чесності" в місті у такий не простий для людей та країни час. Давайте будемо чесні самі перед собою, Країна починається з нас", - прокоментував Юрій Візняк. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ