Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь подарувала дітям навчання обраній професії

Молоді люди зі Львова – учасники «Лідерської програми – 46» тренінгового центру «Вибір» разом із громадською організацією «Управління нової генерації» розробили концепцію й успішно реалізували суспільно важливий благодійний проект «Подаруй дитині професію», який стартував на початку 2015 року. Загалом проект проходив із січня до травня. Про це повідомила Прес-служба ГО «Управління нової генерації»

«Кожен з нас прагне позитивних змін та не завжди готовий почати із себе. Та створюючи можливості для інших, ми можемо змінити наше суспільство і тим самим зробити його професійнішим», - кажуть організатори.

Метою проекту було допомогти дітям старшого шкільного віку з сімей соціального ризику та дітям-сиротам пройти короткотривалі курси (2-3 місяці) для здобуття професійно-технічних навиків з перспективою подальшого працевлаштування та соціальної адаптації. І цього успішно досягнули – у рамках проекту взяло участь 20 дітей віком від 13 до 17 років, які  опанували навики у таких професіях: програмування, дизайн логотипів, флористика, візаж, манікюр, шиття, перукарське мистецтво, кухарство.

Марія Весна, Дмитро Божик та багато інших фахівців своєї справи були тренерами і погодилися поділитися своїм досвідом та приділити свій час для важливого соціального благодійного внеску у розвиток українського молодого професійного суспільства.

Як зазначив координатор проекту Микола Гик: «Наша ініціатива – це маленькі зміни у великій країні. Ці зміни ми починаємо із себе і об’єднавшись, хочемо створювати можливості та умови динамічного розвитку українського суспільства, в якому участь кожного є необхідною». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ