Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Сході України триває активне будівництво "львівських фортець"

На території Луганської області триває зведення фортифікаційних споруд для зміцнення позицій українських військових. Стан готовності "львівських фортець" подекуди сягає 80 відсотків. Про це 25 травня розповіла заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак, оглянувши будівництво оборонних споруд на Луганщині.

"Підрядники повністю завершили земельні роботи із облаштування вогневих рубежів. На сьогодні усі необхідні залізобетонні конструкції виготовлені у повному обсязі. Зараз звершується їх постачання у Луганську область та монтаж", - розповіла заступниця керівника Львівщини.  

Після зустрічі із представниками підрядних організацій Ірина Гримак зазначила, що орієнтуючись на загальний рівень готовності об’єктів, їх будівництво завершиться у максимально швидкі терміни.

Нагадаємо, що загалом для забезпечення обороноздатності нашої держави Львівщина збудує 12 фортець, 11 з яких у Луганській області. Ці споруди – це комплекс типових укріплень для укриття бійців і техніки з можливістю ведення вогню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ