Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Курсант допоміг правоохоронцям затримати двох хуліганів

Курсант Львівського державного університету внутрішніх справ допоміг правоохоронцям затримати двох хуліганів, - відділ зв’язків з громадськістю Львівського ДУВС.

Старших людей, ветеранів потрібно поважати і всіляко підтримувати – це аксіома проста, адже загальнолюдські цінності завжди повинні бути на першому місці. Цього нас вчать ще змалку, проте трапляються настільки егоцентричні та байдужі люди, які свідомо порушують ці неписані правила. Обурення і сором за молоде покоління викликає ситуація, коли дорослі хлопці, маючи перевагу не лише у кількості, а й силі, посеред вулиці грабують та гамселять вдвічі старшого від себе учасника війни. Перехожих було безліч, проте совісним виявився лише один.

Події розгортались у Сихівському районі м. Львова у недільний вечір, 24 травня. Курсант 2-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства Львівського державного університету внутрішніх справ Павло Предчишин, який проживає у тому районі, якраз повертався додому з прогулянки. 18-річний хлопець помітив як двоє молодих людей повалили на землю чоловіка та почали бити його ногами.

«Я одразу побіг до них та сказав їм припинити. Потім я допоміг чоловікові зупинити кров і викликав швидку медичну допомогу та міліцію. Також, я повідомив молодим людям, що вони затримані, однак ті й не думали тікати. Не вірили, що дійсно приїде міліція», – розповідає курсант. – «Однак, і медики, і правоохоронці оперативно прибули. Я спершу поїхав з потерпілим у лікарню, пізніше прибув до Сихівського РВ, де надав усі необхідні пояснення з приводу цього інциденту».

Зі слів потерпілого 49-річного львів’янина, учасника Афганської війни, з’ясувалось, що невідомі вимагали в нього гроші. Після відмови хулігани почали його бити, відібрали паспорт і 20 гривень. Цікаво, що спонукало двох 25-річних молодиків на такий ганебний вчинок? Чи здатні вони свідомо нести належне покарання за свої дії? Водночас, ми пишаємось, що серед підростаючого покоління правоохоронців є ті, які здатні допомогти без зайвих слів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ