Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Журналістка в прямому ефірі «купила» за 1500 грн перепустку із зони АТО

Те, що пропускний режим між вільними та окупованими регіонами Донбасу, запроваджений на початку року, відразу став невичерпним джерелом для збагачення й корупції, відомо давно. Журналістка 5-го каналу наочно продемонструвала це, у прямому ефірі домовившись про купівлю перепустки за 1500 грн.

Про це повідомляє 5 канал.

Журналістка Інна Неродик в прямому ефірі зателефонувала за розміщеним в соцмережі оголошенням про видачу за гроші перепусток на в'їзд до окупованих терористами територій Донецької та Луганської областей.

Зокрема, в оголошенні зазначалось, що перепустку можна оформити на в'їзд/виїзд з сектору "Б" зони проведення Антитерористичної операції на Донбасі.

Жінка, яка підняла слухавку на тому кінці, повідомила журналістці, що термін оформлення такої "перепустки" становить 25 днів, а вартість цієї послуги – 1500 грн.

"Перепустка особисто в руки віддається... Сектор "Б" робимо - це Курахівський блокпост", - сказала авантюристка.

На питання журналістки, які гарантії вони можуть надати, щоб після отримання "перепустки" не було проблем із українськими силовиками, жінка відповіла: "Гарантія 500%. З нашими пропусками вже пів-Тореза і пів-Сніжного ходять".

Крім того, вона розповіла, що їх так звана "організація" співпрацює з людиною із Служби безпеки України.

"Ми працюємо з людиною. Ми займаємося цим. Людина приїжджає сюди, забирає ваші документи, їде, робить і привозить сюди особисто перепустки... Все робиться через Київ, через базу даних. Все офіційно робиться", - сказала жінка.

Також авантюристка розповіла, що таким чином вони "працюють" починаючи з січня 2015 року.

"Ми просто людям допомагаємо трошки придбати цю перепустку і все", - додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ